Barion Pixel

Bemutatkozunk

A MI TÖRTÉNETÜNK

Ezt a játékot magunknak készítettük.

Mert úgy érezzük, nem kérdeztünk eleget. Valahogy soha nem került rá sor. Pedig jó család vagyunk. Jó testvérek, szülők, nagyszülők. De nem ismerjük egymást igazán. Ha Ti is éreztétek már így magatokat, akkor ezek a kártyajátékok nektek is szólnak.

Szia, örülünk, hogy itt vagy! Testvérek vagyunk és 2014 óta dolgozunk együtt online kreatív vállalkozóként. Én Niki vagyok – szociológus, Dorina pedig webdesigner. Elsősorban e-kereskedelemmel foglalkozunk, webshopokkal, webdizájnnal, digitális termékekkel.

Ezt a játékot 2021-ben terveztük meg és 2022-ben indítottuk útjára. Bízunk benne, hogy a te családodnak is sok örömteli pillanatot fog okozni, ahogy megosztjátok egymással a történeteiket.  

Ha szeretnél velünk dolgozni, nézd meg Niki vállalkozástámogató oldalát, vagy a virtuális asszisztencia ügynökségünk weboldalát és még többet megtudhatsz arról, hogy miben lehetünk a segítségedre.

Dorina és Niki

Ezek mi vagyunk

ilyenekvoltunk... a családi történetek kártyajátéka
ilyenekvoltunk... a családi történetek kártyajátéka
ilyenekvoltunk... a családi történetek kártyajátéka
ilyenekvoltunk | ilyenek voltunk kártyajáték | beszélgetésindító kártyák | a családi történetek játéka | ingyenes szállítás

Szeretnél ingyenes szállítást?

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupont, amivel a Foxpost és Packeta csomagautomatákba történő szállítás INGYENES!

legfrissebb cikkeink

A családi kommunikációról