Barion Pixel

Termékvisszaküldés

Nem tetszett? Sajnáljuk.

Nálunk elállási jogodat 30 napig gyakorolhatod indoklás nélkül.*

* Az elállási jog magánszemélyekre vonatkozik, céges vásárlók nem gyakorolhatják.

EZ KELL TENNED:

1. Nyilatkozat: 30 napon belül jelezd számunkra elállási szándékodat. Ezt megteheted egy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § alapján tett egyértelmű jognyilatkozattal vagy még egyszerűbb, ha a lap alján található linkre kattintva letöltöd az Elállási Űrlapot, kitöltöd és beszkennelve elküldöd nekünk emailben. Az elállási jogodat jelezheted e-mailben ([email protected]) vagy postai úton (CCD Ready Kft., 2085 Pilisvörösvár, Áfonya u. 12.). Megköszönjük, ha meggyorsítod azzal a munkánkat, hogy elállási szándékodat e-mailben jelzed.

2. Csomagolás: Lehetőség szerint használd ugyanazt a csomagolást, amiben a megrendelésed megérkezett. Ha ez már nem áll rendelkezésedre, használhatsz más csomagoló anyagot is, de ügyelj rá, hogy a csomagolás megfeleljen az általad választott futárszolgálat által támaszotott követelményeknek.

A csomagba mindenképpen be kell tenned vagy a kinyomtatott számlát (ezt tőlünk e-mailben kaptad meg) vagy az elállási nyilatkozatot, hogy be tudjuk azonosítani rendelésedet. Enélkül a visszaküldött csomagod azonosítására nem tudunk garanciát vállalni.

3. Visszaküldés: Miután jelezted az elállási szándékodat, kérjük haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül juttasd vissza nekünk az alábbi logisztikai címre a csomagot:

  • címzett: CCD Ready Kft.
  • szállítási cím: 2085 Pilisvörösvár, Áfonya u. 12.
  • elérhetőségeink: [email protected], 06 30 575-0403

Csomagodat költséghatékonyabb módon is viasszaküldheted, csomagautomatába történő küldéssel. Az alábbi automatákba kézbesített csomagokat tudjuk átvenni:

  • címzett: CCD Ready Kft.
  • Packeta: Z-BOX, 2083 Solymár, Szent Flórián u. 4
  • Foxpost: HU23 2083 Solymár, Szent Flórián utca 2-4.
  • elérhetőségeink: [email protected], 06 30 575-0403

A visszaküldés díja Téged terhel, ezért válassz körültekintően futárszolgálatot, lehetőség szerint használj futárköltség összehasonlító oldalt, pl. csomagnet. Kérjük, hogy automatába történő visszaküldés esetén különösen figyelj arra, hogy előzetesen értesíts minket és elérhetőségeinket helyesen add meg!

Figyelj! Utánvétes csomagot nem tudunk visszavenni!

Visszaküldés csomagcsere esetén

Ha csomagcserét kérsz, mindenképp jelezd az elállási nyilatkozatban! Csomagcsere esetén kollégáink 2 munkanapon belül felveszik Veled a kapcsolatot és egyeztetitek, hogy mire szeretnéd cserélni a terméket. Csomagcsere esetén a termékvisszaküldés díját nem kell fizetned, de a cserecsomag kiküldési díját igen. Cserecsomag esetében csak házhoz szállítást választhatsz és a visszaküldendő csomagot a futárnak kell átadnod (becsomagolva, elállási nyilatkozatot beletéve). Ebben az esetben mindig ellenőrizzük a visszaküldendő termék és a cseretermék árát, illetve a kiszállítás és fizetési mód díját és csak a különbözetet kell megfizetned átutalással, bankkártyával vagy utánvéttel.

4. Visszatérítés: A visszaküldött termékek raktárunkba történő beérkezéséről értesítünk Téged, ezt követően maximum 30 napon belül (általában 3-8 munkanap) visszatérítjük megrendelésed összegét az eredetileg választott fizetési módon (igény szerint az elállási nyilatkozaton ezt is módosíthatod).

Ha cserecsomagot kértél és a cseretermék ára alacsonyabb a kiszállítás díjával együtt is, mint a visszaküldött termék(ek) ára, a különbözetet szintén 30 napon belül térítjük vissza számodra.

Visszatérítendő összeg meghatározása:

Az eredeti kiszállítási díjat visszatérítjük Neked, amennyiben:

– A teljes megrendelésedtől elállsz (ha csak a megrendelésben szereplő néhány terméket küldesz vissza, abban az esetben a kiszállítás díját nem tudjuk visszatéríteni).

– Amennyiben a legkevésbé költséges szokásos szállítási díjtól eltérő szállítási módot és díjat választottál, a legkevésbé költséges szokásos szállítási díjat fogjuk megtéríteni (teljes megrendeléstől való elállás esetén).

A visszaküldött termékek teljes árának megtérítése, amennyiben:

– Ha a terméket sértetlen, nem használt állapotban küldöd vissza, a termék teljes árát visszatérítjük.

– Amennyiben a terméken használatból eredő nyomok vannak, azaz nem csak annyira bontottad ki, hogy megismerd a termék tulajdonságát és jellegét, akkor az e feletti mértékű használatból fakadó értékcsökkenésért Te felelsz.

A visszaküldés költsége – a cserecsomag kivételével – minden esetben Téged terhel.

Elállási űrlap

A fentieknek megfelelően töltsd ki és beszkennelve (vagy akár befotózva) vagy postai úton küldd el nekünk:

Megköszönjük, ha meggyorsítod azzal a munkánkat, hogy elállási szándékodat e-mailben jelzed. Kérjük, az email tárgyába írd: ELÁLLÁS